|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Meni se Multicast z zadnjo verzijo VLC-jevih dll-ov usuje neglede na to katere nastavitve dam. WIN 8.1, Nvidia grafika, gonilniki naj bi bili zadnji.
|
|
|
|
||
|
![]()
Najlepša hvala vsem, ker imam za dva TV-ja bom sprobal tudi sam.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem inštaliral zadnjo verzijo VLCja 2.1.2 in še vedno ni zvoka. A je treba kaj druga nardit?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
sam potem se ti vrjetno zbriše shema...kar pa nebi rad seenkrat nalagav ker imam vse lepo urejeno
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Po težavah, ki sem jih omenil včeraj sem danes le pogledal za morebitno nadgradnjo. Avtor je aktiven. Hvala! Sem bil zadnje mesece prepričan, da se zadeva sploh ne vzdržuje več.
Namestite zadnjo verzijo! Strojni YUV mor biti izkljopljen. Directx, ki mi je prej nagajal je spet povsem OK. Kar pomeni spet boljšo sliko HD kanalov glede na openGL in delujoč OSD. |
|
|
![]() |
Značke |
kluba, niso, programi, sport, sportkluba, trenutno, voljo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
PRD trio neomejen (vdsl) z poskusnim tv: katere storitve niso na voljo ? | howrude1 | O storitvah | 0 | 21.12.2008 13:27 |
Storitev trenutno ni na voljo... | pagatz | SiOL TV | 287 | 20.11.2008 13:23 |
Sagem STB - storitev trenutno ni na voljo v celoti | janezpesec1 | SiOL TV | 3 | 27.01.2007 20:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:32.