|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imam naslednji problem: SIOL box in Dreambox imam priklopljen na isti televizor, ki pa ima samo hdmi vhod (ja, tudi taki še obstajajo) in me absolutno živcira stalno preklapljanje kablov sem in tja. Moja ideja: odklopiti Siol box ter SIOL modem (Iskratel) priklopiti na DReambox. Če gre na računalniku, bi moralu tudi na Dreamboxu. Ima mogoče kdo rešitev/navodila?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
http://www.ebay.com/itm/3-Port-HDMI-...item3a95e7c44b |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Da bi na dreamboxu gledal , rabis pretvoriti stream iz multicast v unicast ter ga dodati kot kanal v Boquet listo. |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ma postopek je sila preprost, ampak je drugace tezava z dreamboxi, da recimo ko gledas stream, se zna zgodit da ti slika kar ponori in frame letijo ven ter je upocasnjena ali pohitrena... zvok nesinhroniziran. potem premaknes kanal in spet normalno deluje.
|
|
|
![]() |
Značke |
dreamboxu, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL TV bogati programsko shemo | SiOL | SiOL TV | 1164 | 10.01.2021 20:49 |
V programski shemi SiOL TV bo v letu 2014 na voljo šest programov Sport Klub | SiOL | SiOL TV | 245 | 14.01.2014 17:32 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:47.