|
Potovanja potovanja, izleti, nasveti, potopisi ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni popotniki!
Iščem sopotnico/sopotnika za potovanje na Filipine (od 19. februarja do 16. marca 2010). Let Munich - Cebu, Qatar Airways. Vsi zainteresirani pišite! Lp, Polona |
|
|
|
||
|
![]()
V začetku julija se odpravljam na dopust na Menorco in iščem sopotnico ali sopotnika
![]() ![]() Kdor je zainteresiran naj mi pošlje email na gracija40@yahoo.es. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni popotniki, popotnice!
V začetku aprila potujem z agencijo na Šri Lanko. Ponudna je dokaj ugodna- 17 dni 1.500 eur (z vsemi stroški: let, coris zavarovanje, hoteli, zajtrk...). Ker pa me stane 300 eur doplačilo za enoposteljno sobo, iščem sopotnico, ki bi se mi pridružila in z mano delila sobo. Stara sem 28 let in komunikativna oseba. Več o samem potovanju in o meni pa preko javnih sporočil ![]() Moj mail: albi.cocca@hotmail.com Pozdravček, Anja |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me katera agencija ima najcenejse vozovnice za Tenerife?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
lej tlele najdeš vse informacije
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
----
|
|
|
|
||
|
![]()
nasvet za počitnice v mesecu maju nekje na morju za 1 teden???
|
|
|
|
||
|
![]()
Iščem sopotnika oz.sopotnico za pot do Nizozemske (oz. Nemčije, do kod bi pač šli zraven).
06.04.2010 se tja odpravljam z avtomobilom. Pišite na e-mail: multyman@hotmail.com oz telefon 041 438 618 |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni! Sva par in iščema kakšna sopotnika za potovaje! Še ne vema kam!
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Za potovanje v maju s turistično agencijo po Turčiji rabim sopotnico. Stara sem 60 let
![]() |
|
|
Značke |
iran, iščem, kompas, narava, nasveti, obramba, offroad, opozorila, popotnike, potopisi, psi, raid, razočaranje, rekreacija, sopotnik, sopotnike, tajska, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja: iščem, kje se kupi, ima kdo, pozna kdo ... | Sebbi | Prosti čas in igre | 141 | 09.03.2013 11:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:20.