|
Potovanja potovanja, izleti, nasveti, potopisi ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
jst sm bla dvakrat na takem tecaju, enkrat v londonu in enkrat v cambridgu. in obakrat mi je blo dabest!
![]() ![]() ![]() Sköt dig själv och skit i andra. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jst sem bila tudi dvakrat po 3 tedne v Angliji na tistem programu, ko te naseljo pri angleški familiji in v šolo lepo hodiš par ur na dan. Sem imela srečo z družinami in družbo, tako da je bilo obakrat super.
![]() ![]() Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]()
hvala vam za te odgovore,ti odgovori mi bodo prišli prav.
|
|
|
|
||
|
![]()
Balonar ali kdo, ki je že bil na potovanju po Turčiji s Sunshine Touristik. Kako se vam je zdelo? Je vredno tega denarja? Kakšni so hoteli - so res na nivoju (4 in 5 zvezdic), vodič, avtobusni transport, organizacija, hrana
![]() Doma imava s punco že vse pripravljeno, tudi račun sva že prejela, ki ga je potrebno le še plačati v prihodnjem tednu. Z vsemi dodatki (letališke pristojbine, avtobusni prevoz, zavarovanje) je doplačila za 2. osebo točno 499 EUR, kar niti ni tako malo. |
|
|
|
||
|
![]()
Verjetno je to največji trik, ker to doplačilo 499EUR pokrije ceno obeh. Na nekaterih agencijah v Sloveniji greš v Turčijo že za 50kSIT.
Saj, če je zadeva korektno izvedena, se vseeno še splača. Ne smeš pa preveč verjet, da je ti je bon padel iz neba. Če se bosta odločila za pot, poročajta kako je bilo... |
|
|
|
||
|
![]()
V bistvu še kar čakava kakšno bistveno informacijo oz. izkušnjo od koga, ki je na tem potovanju bil. Balonar se nažalost ne odzove.
|
|
|
|
||
|
![]()
Saj človek ne more verjet, kakšen odnos do strank imajo lahko nekateri. Prejmeva pred cca 14 dnevi račun, gor pa napačno napisan priimek od punce, ulica in kraj kjer stanuje, prav tako moj priimek. Sami od sebe so dodali 20 EUR po osebi za zavarovanje v primeru odpovedi. Pokličem na agencijo ter prosim, če bi lahko podatke popravili, da ne bo kakšnih problemov na letališču s karto. In dobim odgovor, da to sploh nima veze, da ne bo nihče nič kompliciral, da so enkrat celo ime in priimek po pomoti zamenjali, pa niso komplicirali. V glavnem, ni se jo dalo z lepimi besedami prepričati, da bi popravila podatke. Potem pa vprašam, zakaj so sami od sebe dodali storitev, ki je nisva obkljukala pri prijavnici. Tudi za to nisem dobil jasnega odgovora. Potem sem pa čisto informativno vprašal, kako to zavarovanje v praksi zgleda in dobim naslednji odgovor. V primeru, da je odpoved najkasneje do 21 dni pred potovanjem, dobiš povrnjeno 90% celotnega zneska, v primeru da odpoveš 10-21 dni pred potovanjem, krijejo le še 70%, če pa odpoveš v odbobju zadnjih 10 dni, pa ne dobiš NIČ! Kakšno zavarovanje je potem to? Če bom odpovedal, bom verjetno zato, ker si bom zadnji teden ali celo dan zlomil nogo, zbolel ali kaj podobnega.
Punca kliče naslednji dan in lepo pove, da so me zelo na hitro odslovili prejšnji dan in da bi res rada, da popravijo podatke. In nekako jo uspe prepričati, da si ženska zapiše, kar je bilo narobe napisano. In na dobi informacijo, da bodo poslali nov račun s pravimi podatki. Včeraj ga prejmeva in zgroženo ugotoviva, da so popravili le od punce priimek, VSE ostalo je še vedno narobe. S tem da so oni vse podatke prejeli z velikimi tiskanimi črkami na prijavnici izpolnjeno. Ne vem, a je človek res nepismen, da namesto besede "Kranj" napiše "Krunj" in podobno... Danes sva jih spet klicala, uradne ure naj bi imeli 8-12h, vendar jih nisva uspela dobiti (dobila sva le telefonski odzivnik, ki je bil pa poln). Tudi zadnjič sem jih uspel dobiti šele po ene petih poskusih. Kdo mi naj garantira, da bo tistih 499 EUR doplačila (za drugo osebo) vrednih svojega denarja in da bodo hoteli res s 4-5 zvezdicami. Čudno, da niso še kakšne zvezdice spustili v prospektu (mogoče so pa kakšno preveč napisali ![]() Pa še nekaj se mi sumljivo zdi. Večina terminov je zasedenih že 2 meseca pred potovanjem, to je kar nekaj ljudi, da bi pa našel koga, ki bi mi iz prve roke povedal, na kakšnem nivoju je potovanje izpeljano, ga pa kar ni. Resno premišljujeva, da odpoveva vse skupaj. |
|
|
|
||
|
![]()
Glede na napisano sploh ne vem, kaj še čakaš z odpovedjo.
Z agencijo, ki ima tak odnos do vsega, ne bi šla niti na Bled na kremšnite. ![]() 100% woman and the maraschino cherry on top of everything else. Good girls get fat, bad girls get eaten ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vem,daje še prezgodaj, vendar imam čas, zato bi postavil vprašanje ! Starša bi rada šla naslednje leto na dopust v Turčijo. Pogoj je All inclusive, lahko tudi s tujo agencijo ( Gulet, Neckermann itd... ). Dobrodošli vsi nasveti o primernih lokacijah in hotelih s tako ali podobno ponudbo !
|
|
|
|
||
|
![]()
najboljse je v Antalyji, tam sem bil pa je bilo super--pa pammukale to so zakon
cez mesec in pol pa grem s solo v Bodrum-200km stran od Izmirja --turcija je zakon pa tko pocen |
|
|
Značke |
iran, iščem, kompas, narava, nasveti, obramba, offroad, opozorila, popotnike, potopisi, psi, raid, razočaranje, rekreacija, sopotnik, sopotnike, tajska, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja: iščem, kje se kupi, ima kdo, pozna kdo ... | Sebbi | Prosti čas in igre | 141 | 09.03.2013 11:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:33.