|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
lp! zelo se zanim za ta dva SE in newem za kerga naj se odloćim na nekaterega me vlece kapacitete telefono na drugega zmogljivosti itd.. prosim naj mi kdo svetuje za boljšo odloćitev. hvala..
|
|
|
|
||
|
![]()
....sonny-ericsson k500, star eno leto se mi je začel sam ugašati in prižigati, zgublja signal, menu včasih zašteka na sredini, če je tipkovnica zaklenjena se odklene sama in zaklene nazaj, ob vsem tem silnem dogajanju pa baterija zdrži samo 5 - 6 ur.....ali je fuč software, baterija ali kaj tretjega?
|
|
|
|
||
|
![]()
i'd blame software
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo!
A mogoče kdo ve kdaj bo pršu ta telefon k nam in cena? |
|
|
|
||
|
![]()
je že
|
|
|
|
||
|
![]()
Mape igre in aplikacije sploh ne morem odpret. Napiše mi: Postopek ni uspel. kaj bi bilo narobe?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
pokvarjen telefon?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa vem
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
torej, ali morebiti kdo ve kje bi se dal staknt dotični mobitel? Preko Mobitela. Ker načeloma vsi pravjo da ga ni več.Hvala.
|
|
|
|
||
|
![]()
iščeš ta mobitel ga dobiš pri Debitelu....
evo ti še link http://www.debitel.si/ponudba/mobiln...yericssonk610i |
|
|
Značke |
info, nasveti, reklam, sonnyericsson |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
MulticastTV - program za gledanje sioltv na računalniku | MasterOfPuppets | SiOL TV | 2004 | 03.01.2021 13:05 |
Vse o aparatih Samsung [Brez reklam] | Mute | Mobilna telefonija | 116 | 11.06.2014 06:56 |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
hitri nasveti, vprašanja, info ... | Soleil | Dom in družina | 80 | 10.03.2011 02:30 |
strašljivke - na splošno | cornholio | Filmi | 522 | 28.02.2008 14:00 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:31.