|
||
|
![]()
In pazi - razlika v ceni je precej večja kot na prvi pogled, ker se pri UMTS-telefonih zavežeš za 24, pri GSM pa 12 mesecev. Iz Trianovega zapisa pa je verjetno jasno, zakaj je temu tako.
|
|
|
|
||
|
![]()
Je ta LG Shine tisti s podpisom Naomi Campbell?
|
|
|
|
||
|
![]()
Samo v posebni izdaji.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
zakaj ima hero tako majhen zaslon?...ali je to kakšen zunanji zaslon?
|
|
|
|
||
|
![]()
Kolegica si je pri Mobitelu ravnokar nabavila LG Shine...pa je trenutno kar zadovoljna. Težko pa je reči, ali je boljši oz. slabši od LG Hero...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
No tole "ampak Hero ima boljšo baterijo, malo manjši je, ima UMTS" se mi zdijo kar močni argumenti.
Kakšne so pa kaj v zadnjem času ocene proizvajalcev glede kakovosti? Meni so še vedno v izboru samo SE ali Nokia, ampak res že dolgo nisem nič spremljala. Mogoče je zdaj situacija drugačna. |
|
|
|
||
|
![]()
Imamo kak komentar imetnika N82?
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj mi svetujete za nakup mobitela?
Potrebujem mobitel, ki podpira bluetooth, MMS, razširitveno mesto(za spominsko kartico), podpira sinhronizacijo s PCjem, podpira MP3, je "glasen"- glasno predvaja glasbo(ne kot moj sedanji Samsung SGH Z-130, ki se ga na ulici ne sliši) |
|
|
Značke |
5800, gsm, izbira, mobilnika, n79, najbolša, nakupo, nasvet, nokia, nov, novega, predlogi, reklam, vprašanja, xpressmusic |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:44.