|
||
|
![]()
hehe, zanč se mi je simpatična fora zgodila v muzeju (ne pri nas). seveda sem imela svojega iphonea v roki med šetanjem po muzeju in mi reče gospodična, ki je tam varovala slike, da uporaba telefona ni dovoljena - in jest njej nazaj rečem "it is not just a phone" ... lahko bi nadaljevala "it's an iphone"
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Offtopic: Windows Mobile je tako slab, da ga menda razvijalci Firefoxa za mobilne telefone želijo podprti takoj za Linuxom. S slednjim so začeli, ker je tako najlažje narediti proof of concept, nadaljevali pa bodo s platformo, katere uporabniki najbolj trpijo, tj. Windows Mobile.
![]() Šele kasneje pridejo na vrsto Symbian, Android, iPhone (če sploh), ker recimo pri slednjem sploh ni pretiranega razloga za boljši brskalnik. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Tisti, ki poskusi Iphone 3G ne more verjet zakaj je tako dolgo čakal na zamenjavo. Je pa eno nujno potrebno: poznavanje dela z računalnikom in telefonom.
Lp tom |
|
|
|
||
|
![]()
Ja iPhone je računalnik, telefon in ipod. Oz. od računalnika vsaj celoten tisti del, ki ima opravka z internetom (kar je dan današnji itak večina zadolžitev računalnika).
|
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo,
Kupujem nov mobitel in izbiram med Nokio n79 in 5800 XpressMusic. Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje z katerim izmed teh telefonov oz. katerega najbolj priporočate. Pregledal sem že veliko primerjav in opisov obeh mobilnikov in se še vedno ne morem odločiti, kajti vsak ima svoje dobre in slabe lastnosti, zato bi prosil, da napišete čim boljše razloge zakaj bi oz. ne bi kupil Nokie N79 oz. Nokie 5800 XpressMusic. Prosil bi, če lahko navedete nekaj strani iz katerih bi lahko zastonj potegnil kakšne uporabne aplikacije za enega izmed teh dveh telefončkov, ki ga bom izbral. Zanima me tudi, če je kdo kupoval na spletni strani: http://www.mobisvet.si sem opazil, da imajo kar precej nižje cene kot pri drugih trgovinah z mobilnimi telefoni. Če ima kdo kakšne izkušnje z to trgovino bi prosil naj napiše svoje mnenje. V naprej hvala za odgovore! Lp, Griša! |
|
|
|
||
|
![]()
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GS...eksavmestu.asp
Če pri izbiri kaj odloča tudi cena maš pri Mobitelu N79 za 1 € (paket povezani). |
|
|
|
||
|
![]()
v tvojem primeru dfinitivno N79. ne moreš falit
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz sem za N79. Poglej si še gsmarena.com.
Pri mobisvetu sem kupil en telefon in je bil okej. |
|
|
Značke |
5800, gsm, izbira, mobilnika, n79, najbolša, nakupo, nasvet, nokia, nov, novega, predlogi, reklam, vprašanja, xpressmusic |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:26.