|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Jaz imam Benq-Siemens EF81 in je super!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
6280 ti odsvetujem, ker je plastik fantastik ohišje pa precej pripomb sm tut glede softwara slišala, 6131 je soliden telefon (odvisno kaj rabiš pri telefonu imet), ef81 je pa po mojih izkušnjah tut zlo uredu telefon (slikce dela super, zvok pri predvajanju mp3-jev je tut zlo uredu, menijska struktura enostavna, ohišje kompaktno....) |
||
|
|
||
|
![]()
kaj pa Nokia N90, kakšna se vam zdi
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Zdravo!
Odločam se za nakup novega mobitela, in sicer izbiram med Samsungom X660 http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GS...ng/SGHX660.asp in Motorolo E1070 http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GS...rola/E1070.asp Zanima me vaše mnenje - s predlogi na plan ![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Samsung X660 ima pa manj "zabavnih" funkcij. Se mi zdi, da še MP3 zvonjenj nima, kar je še kar žalostno, ampak dobro, navsezadnje se ga rabi za telefoniranje, kajne? Tudi nima blututha ali kakšne druge povezave. Jaz ga ne bi ... Cena je pa za oba ista, če se ne motim. Če si študent, tudi UMTS naročnina ni tako draga. |
||
|
|
||
|
![]()
ma kaka UMTS naročnina. to je sam , če hočeš. takrat je UMTS aparat tut bolj ugoden.
Motorola E1070 je bla pa zaenkrat tkoaltko sam v štud. paketu,z normalno naročnino za štud. paket!!, na voljo in je bla 20.000 sit. |
|
|
|
||
|
![]()
Kako pa v Mobi paketu odbijajo UMTS porabo, ali je še vedno zastonj
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Do konc leta je zastojn uporaba UMTS storitev kok je meni znano.. ![]() ![]() |
||
|
Značke |
5800, gsm, izbira, mobilnika, n79, najbolša, nakupo, nasvet, nokia, nov, novega, predlogi, reklam, vprašanja, xpressmusic |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:01.