|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Verjetno nikoli več
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali ima že kdo to doma in uporablja? imam namen kupit in želim čim več informacij !!
www.powerizer.si |
|
|
|
||
|
![]()
Zivjo
Mogoce kdo ve kje bi se dalo izdelati igro spomin (tiste ploscice, kjer isces pare). Slike imam. Rabil bi, da jih kdo natisne (na linolej, karton, les, keramiko,.... karkoli) in izreze. Ali kdo to dela in kaksna je cena? Veliko je izdelovalcev puzzlov, spomina pa ne najdem. |
|
|
|
||
|
![]()
hm...vprašaj tam kjer razvijajo slike. Vem, da ti lahko naredijo sliko v puzzle, da bi izdelali spomin pa še nisem slišala...ampak splača se poskusit
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Lep pozdrav vsem!
Zanima me ali je v Ljubljani kakšen dober lokostrelski klub oziroma katerega bi priporočili? |
|
|
|
||
|
![]()
ve kdo kje bi kupu tiste "fake" lažne čigumije da k ga potegneš te stresne je kupu sošolc u portorožu pa kdo ve kako bi to doma naredu al pa kje bi kupu po netu?
|
|
|
|
||
|
![]()
Danes sem z dobro voljo začel reševati križanko v brezplačnem tedniku Dobro jutro. Vse lepo in prav, samo ti sestavljalci niso normalni! Že par ur se matram z več pravimi bukvami, s katerimi do sedaj nisem imel težav pri reševanju "normalnih" križank, ampak vse kar je prav. Zdaj sem že besen kot ris, manjka pa mi še precej gesel. Kje naj najdem naziv za pločevinasto pahljačo v pravoslavni cerkvi? Ali pa maroško utežno mero? Pa mestece na jugu Irana? Ne bi me presenetilo niti, če bi iskali ime vasice s 30 prebivalci v osrednji Afriki!!!!
Ali obstaja kakšna knjiga z "nemogočimi gesli", da bi si lahko včasih pomagal? Hvala za nasvete. |
|
|
|
||
|
![]()
Probaj si pomagati s spletno stranjo:
www.krizankar.si , kjer sem pred kratkim našel odličen - ne boš verjel - brezplačni slovar. Danes sem z njegovo pomočjo rešil Večerovo križanko, ki tudi ni mašji kašelj. Probaj in želim ti, da se ti dan konča z rešeno križanko. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Nedavno sem se navdušul s pick lockingom (odpiranjem ključavnic). Največji krivec za to je YouTube
![]() Pa k problemu..torej sem že kar dober z obešankami, toda za večje ključavnice pa si doma ne morem narediti dovolj dobrega orodja. Zanima me torej če kdo ve, kje bi lahko dobil kakšen set za lockpickanje iz Evrope, mogoče tudi iz Slovenije? Hvala |
|
|
Značke |
ima, iščem, karta, kdo, kovanci, kupi, marino, pozna, san, topografska, vatikanski, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:50.