|
||
|
![]()
Pomoje majo to igro v boljših knjigarnah in trgovinah z igračami.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem se prejšnjič pri kolegici pozanimal, pa sva šla malo maile tipkat. Na koncu sva ugotovila, da so proizvodnjo igre ukinili in se je zato tudi več ne da kupiti (vsaj nove ne).
|
|
|
|
||
|
![]()
ja jaz sem jo nabavla v črni luknji, je pa res da je samo v angleščini
|
|
|
|
||
|
![]()
joj ce slucajno kdo ugotovi kje bi se dal kupt ta hudibna igrca naj to napise k je res cist huda! smeh do solz cez celo igro! iskala sm ubistvu povsod in je ni. sem tudi slisala da so ukinili prodajo itd... kruto
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ful jo je težko dobit. Res je, da se lahko zraven ful zabavaš in prav zaradi tega je folk noče prodat. Sem pa našel na nemškem amazonu nizozemsko varianto te igre (to mora bit že smešno, če kaj prebereš od tam :D)
|
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo!
Imam eno nenavadno, vendar zame zelo zanimivo vprašanje. Zanima me, če je bumerang res "umetnost" vreči, kajti slišal sem, da ni to tako, kot bi vrgel palico psu. Kaj vi menite o bumerangu, način metanja ipd. L.P. nejc |
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me, če ma kdo doma 20 slovenskih stotinov? Js jih mam. Grb je sova.
|
|
|
|
||
|
![]()
http://www.bsi.si/html/bankovci_kova...ci/20stot.html
jz sm jih mel en kup. sam je bla izdaja tolk mejhna, da jih ni vec. |
|
|
|
||
|
![]()
Ka bi mogoče imeu kdo 10 slovenskih stotinov, ker bi mi veliko pomenili? Pa kaj bo to kdaj vredno kaj denarja za zbiratelje. SLišal sem da 20 stotinov naj bi bilo res malo izdanih!
|
|
|
|
||
|
![]()
a ve mogoče kdo za kako stran na netu kjer bi bili nasveti za igranje na igralne avtomate v kazinu......oz.bilokake nasvete ali napotke
![]() |
|
|
Značke |
ima, iščem, karta, kdo, kovanci, kupi, marino, pozna, san, topografska, vatikanski, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:49.