|
||
|
![]()
A slot mašine misliš?
vzami jih kot računalniške igrice ![]() iz prve roke ti loh povem, da so nastavljeni tako, da se na dolgi rok igralcu povrne okoli 95% vplačila. Vmes so pa vzponi in padci ![]() Loti se raje rulete ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ja ja,slot masine....sem igral več vrst...sam moreš reskirat oz.dosti vložit če hočeš da kaj dobis...te pa šče ona tipka "gamblin"...tak da postaneš odvisen od pohlepa :P
kak se pa rulete igrajo?!saj sem gledal..samo tiskajo neke tipke,,,, |
|
|
|
||
|
![]()
Kolegico zanima, kje v Sloveniji se da (če sploh) naučiti table dance.
Če kdo kaj ve, naj se oglasi. Pozdrav.:cool2::wink: |
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo vsem!
Zanima me, če je že kdo bil v cirkusu medrano, ki sedaj gostuje po Sloveniji. V našem kraju ga pač ne bo, zato bi rad vedel, če je v redu oz. če je zanimiv tudi za odrasle...za otroke je pač vse fajn :big: ! Ne bi se rad vozil daleč, potem pa vse skupaj ne bi bilo vredno ogleda. Prosim za informacije !! Hvala in lep pozdrav! Borut ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Nisem si ga ogledal, vem pa da slovijo po dobrih predstavah.
|
|
|
|
||
|
![]()
Aha, tu gre za tisti cirkus proti kateremu so protestirali borci za pravice živali, še posebej v Kopru, in ga polepili z "odpade".
|
|
|
|
||
|
![]() ![]() ker vidim da komentarji ne presegajo akutno politično sobotno prilognih barier (+mag + demokracija + kmečki glas) ti mogoče pomaga tale edini link ki mi ga je uspelo najt. http://www.arenapal.com/news/newimdp07circus.html |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima naslov kakšnega društva, kjer zbirajo star denar, če ima kdo naslov naj ga posreduje. Imam doma veliko starega denarja, pa ne vem kaj z njim, ker pač jaz nisem zbirateljica, in bi se to dalo nekako vnovčit??
|
|
|
|
||
|
![]()
Zanima me, kje je možno priti do starejših številk revije Gea ?
pa katere so še druge poljudnoznanstevene revije te vrste ? --------------------------------------------------- http://natura.kazorum.com |
|
|
|
||
|
![]()
Nuk...........
|
|
|
Značke |
ima, iščem, karta, kdo, kovanci, kupi, marino, pozna, san, topografska, vatikanski, vprašanja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:21.