|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ce mislite, da tale tema ni primerna, mi jo pac zbrisite..... Mi je cisto useeno
![]() "NAJ DVIGNE ROKO tisti , ki je ZADOVOLJEN z dostopom do interneta/telefona/tv, ki ga ponuja operater SIOL in to javno pove tukaj.... Zanima me, koliko bo pohval, glede na to, kolikor se folk buni" ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
mckeky bedno vprašanje. Takšno vprašanje daš lahko za vse operaterje pa ne bo noben dvignil roke, edino tisti, ki imajo internet kakšen dan ali dva. Težave so povsod in ne samo na Siolu. Bolje bi rekel, da naj dvigne roko tisti, ki je zadovoljen iz kvaliteto na Siolu.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jst sem načeloma zadovoljen.........
|
|
|
|
||
|
![]()
Jst pa ne samo načeloma, ampak tudi v praksi...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Od maja 2005 morda trikrat manjši problemi (še to večinoma zaradi del na sistemu) in kakšen teden lovljenja pri prehodu na Trio.
Vprašanje je pa sicer res malo kislo. Kot bi vprašal za avto in prosil naj se javi kdor ni imel nobenega problema. Naši DSL ponudniki so carji. Veliko delam s tujci in če bi imel jaz toliko problemov, kot oni, bi na siolu nekoga za ono stvar obesil. In to niso kakšni ...stani, to je stara EU in ZDA. |
|
|
|
||
|
![]()
Ja od 13.08.2006 deluje pri meni vse b.p.
Internet in TV sta tudi že lep čas pred tem, nagajala pa je VOIP telefonija. Cena za trio se mi tudi ne zdi predraga, moti pa me neko nagnusno nižanje cen za 47 tolarjev in nenehno spreminjanje zadev (paketi, cene in pogoji). Hm... pa siol tv bi tudi lahko malo prenovili.... s kakšno dodatno funkcijo, morda predvsem vmesnikom za pc in napravo ki bi omogočala časovno nastavlivo snemanje..... Zanimivost ki je pti T2 pri siolu pa je ni je tudi da da uporabnik lahko drugi amino vzame v najem za določeno mesečno vsoto.... |
|
|
|
||
|
![]()
Evo mojo roko o/
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja tudi js sem mel v 2 letih samo 1x okvaro na omrežju, ki je bila odpravljena v 1 dnevu. Vendar pa vseeno odhajam iz siola, ker je preprosto predrag za hitrosti, ki jih ponuja.
|
|
|
|
||
|
![]()
Internet mi eno leto dela brez problema.21 08 2006 sem prišel iz solo paketa na trio paket.Po 7 dnevih problemov mi zdaj deluje vse ok. Hvala bogu.Po dnevu se jutro pozna...
![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
nekaj, zanima |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:44.