|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanimajo me informacije (če je možno iz prve roke) za delo na obmejni policiji.
Kje in kdaj se lahko prijaviš? Kako dolgo se moraš vezati oz. skleniti pogodbo? Koliko in kje je usposabljanje? In če kdo dela kako je zadovoljen, z plačo, delom....? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Napisati moraš prijavo na razpis( več na policija.si) 2. Pogodba naj bi se vezala za 5 let. oz. po dogovoru. 3. Usposabljanje traja 6 mesecev v TACNU(policijska akademija). 4. HIH tega pa ne vem, ker nimam tega poklica. P.S. Vse ti piše na www.policija.si pod ZAPOSLITEV. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Alo!
Ej jst sem bila na zadnjem razpisu za obmejno policistko. ( 27.7.2007 )- do takrat si lahko vložil prošnjo. Prvo pošlješ prošnjo. Pol čakaš, da ti odgovorijo in te povabijo na preizkus telesnih zmogljivosti in če jih opraviš sledijo psihološki testi. Pol pa spet čakaš. In če si naredil psihološke teste, si povabljen na zdravniški pregled in psihološki intervju. Pol pa spet čakaš. No pol končno dobiš domov pismo, kjer piše al so te vrgli al si noter. Meni ni ratalo. So me vrgli na zdravniškem. Pa sploh ne vem zakaj, ker piše samo to, da nisi opravil zdravniškega pregleda in da s tabo ne bodo sklenili delovnega razmerja. Ful razočarana in veliko nas je takih, ki sploh ne vemo zakaj nam ni ratalo, ker smo koker vemo vsi zdravi. Zdaj nas veliko čaka, če bo slučajno še kak razpis. Sam glede na to kaj se dogaja, pa koliko so jih prestavili je velik vprašaj, če sploh bo razpis. Poznam modele, ki so po 5x kandidirali predno so prišli notri. In kaj jim je bilo taprvih 4x in kaj je bilo petič drugače? pa pa |
|
|
|
||
|
![]()
Aja. Kar se plače tiče.
Osnovna neto plača je 500 evrov, brez dodatkov, malice in potnih stroškov. To nam je povedla Rudežova, ko nas je čisto na začetku sprejela. Gleda dela je pa tako. Eni tolčejo ruski turnus, drugi pa troizmensko delo. Če je fajn je odvisno od posameznika in kam te dajo. Ali si blizu doma, lahko si pa tud čist na drugem koncu. Odvisno kje živiš in kako dober si na fizičnih testih. Boljši kot si bližje doma si. Tako so nam rekli. Tako, da če te zanima, treniraj in še enkrat treniraj. Sploh cooperja in skok v daljino. pa pa |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo. Mene pa zanima koliko se pri selekciji upošteva stanje v družini kandidata/kandidatke. Ali npr. če ima oče kriminalno preteklost potem psihofizično ustrezen kandidat sploh odpade?
|
|
|
|
||
|
![]()
Oj!
Ja vpliva kakšno preteklost imajo tvoji sorodniki! Seveda je veliko odvisno od tega kako blizu si si s sorodnikom. Ali je to recimo tvoj stric ali pa oče je velika razlika, pa seveda tudi kaj je naredila tista oseba in kako si ti ali nisi s tem povezana. Najbolj jih zanima kaken je kandidat. Če si dovolj trdna oseba... Kljub slabi preteklosti sorodnikov si lahko noter. Oni vse preverijo in predebatirajo. Mislim, da če si ustrezen psihofizičen kandidat ne bi smelo biti problemov. Razen, če nisi bil kaj zraven vmešan in je to zabeleženo. Pa tak te bo vse izprašal policaj, ki te bo prišel obiskat ( preverka ) in bo na podlagi tvojih odgovor in reakcije naredil poročilo. pa pa |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, če policijska akademija v tacnu, tko kt srednja šola(po osnovni šoli). Pa če je zakaj je ni v razpisu za vpis 2007. hvala za odgovor
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne, kot srednja šola ne obstaja že kar nekaj let! Najprej je potrebno narediti neko drugo srednjo šolo, šele potem se lahko vpišeš na policijsko akademijo.
|
|
|
|
||
|
![]()
lep pozdrav!Mene pa zanima kdaj približno povejo datume za usposabljanje...in če kdo ve ali v letu 2008 sploh še bodo razpisi?
|
|
|
|
||
|
![]()
Vse informacije o tem kdaj bodo kakšni razpisi najdete na uradni strani policije in pa na strani ministrstva za notranje zadeve.
|
|
|
Značke |
akademija, policijska, tacnu |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:38.