|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Mi lahko kdo napise ce ima ta akademija kaksno spletno stran kjer bi lahko nasla kdo vse je vpisan sem, ali pa ce imajo studentje kaksen svoj forum ? Iscem namrec eno osebo ki tukaj studira...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Hvala za informacijo
Bi pa LEPO prosila koga ki tam studira ce bi mi lahko pomagal pri iskanju te osebe...ce ga mogoce pozna..Prosim naj mi se javi na meil: noxy_29@hotmail.com Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Ne obstaja nobena taksna spletna stran. To ni tako kot gimnazija ali pa fakulteta...
Trenutno se tam sola cca. 150 ljudi ki so zaceli decembra z 6 mesecnim usposabljanjem za "varovalce schengenske meje". Julija pa zacne po 4 letih se spet solati nova generacija splosnih policistov. |
|
|
|
||
|
![]()
mene pa zanima, če kdo ve
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
hey!
a mogoč kdo ve kako je z bivanjem v času šolanja na policijski akademiji? a lahk stanuješ tm na PA? |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni vsi skupaj!
Na vso preteklo prebrano vsebino mi ni nič več jasno! Zasledila sem prijavne roke za izobraževanje policistov in me zanima sledeče: ali gre za izobraževanje mejne ali prometne policiste ali je možno tudi za pisarniška dela (npr. ekonomiste)? Ali se je v parih letih kaj spremenilo pri šolanju? Kolikšne so možnosti, da se istočasno izobražuje par (zakonca)? Ali je res to "policijsko" delo tako nehvaležno, da se priporočajo druga dela oz. možnost študija drugih smeri, kar ni povezano s policijo? Hvala za odgovore! LP, Maja |
|
|
|
||
|
![]()
Lep pozdrav!
Sem dijakinja gmnazije Poljane in imam željo postati policistka. S tem nima nobene veze uniforma ali pa kakšne druge nepomembne malenkosti. Zanima me kakšne so omejitve pri vpisu in če se lahko vpišem direktno z gimnazije ali je prej še potrebno opraviti (poleg preizkusov psihofizičnih sposobnosti)? Imam pa še en problem - imam dioptrijo in me še zanima, ali je v redu če nosim leče? Hočem reči, če je to ovira? ![]() Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor in kakršnekoli dodatne informacije. Fino se mejte! Eva ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kar jst vem k sm se udelezil informative k je tud policija tm predavala jr tku
uni k je predavu je reku da prbliznu 1500 se jih prjavi pole jih pol niti ne pride na psihofizicne teste oz. pol jih ne in nato jih se nekaj ne zdela tako da na koncu jih ostane priblizno 400-500 sm ga tudi presu glede vida kr imam tud jst dioptrijo pa mi je reku da do 2 se se spustijo kar je vec se pa doktor odloci ce te spusti naprej |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima katera srednja šola je primerna za nadaljnje usposabljanje policista ?
|
|
|
Značke |
akademija, policijska, tacnu |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:12.