|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
jop, od fotra sm zvedla. vsak dan mi to ponovno pove in me razočara...
žal... |
|
|
|
||
|
![]()
no fino..sej drugač bi ga pa jst prijel jutr k grem v Moste, mal na ogled
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
a ni to čudn...da kr dubijo osumljenca po parih urcah...pa čist tko na easy...brez upiranja, pa nč
![]() očitno se je sam predov k je vidu, da je tiralica za njemu..no sej smiselno res ni bežat, k te pa drugje najdejo ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
xenya=)
hmmm...xenya a je to res da se bo zaprla?kr sem namreč od sošolke-njen stric je nek direktor v policiji-zvedla da to ni res in da se ta šola ne bo zaprla...zdej pa nevem ka od tega je res... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
lolo, a pravzaprav vseeno...sam res ne vem zakaj bi zaprl šolo??
![]() sej bomo še zvedeli ko bo čas za to. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
pač govori se, da naj bi letos sprejeli zadnjo generacijo v ta tečaj v tacen... zaradi presežka policistov s SLO. pol pa naj bi nekaj let vse mirovalo...za naprej pa ne vem...
|
|
|
|
||
|
![]()
kokr sm povrh prebral debato, bi lahko rekel, da se nadaljevat študij v smeri kriminalista ne splača. raje vzamejo tiste z izkušnjami (pa še izobraževanje jim plačajo), jungfre pa pošlejo na južno mejo, al pa kofetke kuhat pa mapce zlagat?
a če nadaljuješ študij preko pravne fakultete v smeri kirminologije lažje dobiš zaposlitev kot kriminalist ali imajo "stare sablje" še vedno prednost? saj drugače, če si pa nadarjen in obvladaš to delo, bi te najbrš nekod nekje zaposlil ali se vsi držijo pravil ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Najboljsi recept za postat kriminalist je: si najprej zaposlen pri MNZ, potem pa se ob delu solas, se najbolj je da na fakulteti za policijsko-vernostne vede, ubistvu kamor te posljejo... in ko dobis diplomo bos mel lepo delo v policiji al pa kriminalisticni policiji...
Problem se zej pojav ker se nemores zaposlit na MNZ!!!!!!!!!!!! in ti to use pokvar! |
|
|
|
||
|
![]()
ja, prijave so že mem, tko da..zdei pa wait-i ene par let pol pa bo...
![]() |
|
|
Značke |
akademija, policijska, tacnu |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:36.