|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
mene zarad moje motorole vedno bolj pogosto glava boli.
(ne me narobe razumet, s tem ne ciljam na nobeno sevanje al kaj podobnega..) |
|
|
|
||
|
![]()
a je možno da morm poleg nastavitev k sm jih po sms dobla za mms, še sama kej v telefonu nastavt, ker se mi zdi, da ne morm sprejemat mms
|
|
|
|
||
|
![]()
js mam tut probleme z mmsji...ne vem zakaj...razen tega mi pa baterija zdzi glih komi en dan pa je telefon star ene 3 mesce...motorole so obup...mi je se vedno zal da sem zamenjal staro nokio...
|
|
|
|
||
|
![]()
zna kdo pomagat glede telih mms-jev?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Kakšne težave imaš?Mogoče kadar dobivaš mms vidiš poročilo ampak slike ne?!Kaj pa tvoj moto.., a jih lahko pošilja?? |
||
|
|
||
|
![]()
ne vem če jih spljoh lahk prejemam... oz. pošiljam. pošlje že, ampak folk ne dobi
|
|
|
|
||
|
![]()
jz mam motorolo v3 pa mi pr nastavitvah za mms gateway 1 noče zadnjih treh cifr napisat tko kt je treba, torej 040 . 0 kr preskoč
kaj nej nardim??? |
|
|
|
||
|
![]()
js sm recimo dobil mms in pol ko sem dal da ga potegne dol oz. da mi ga pokaze je pisal da neki dela in je to trejal kakih 10 minut pol se ni pa nic zgodil sam spet mi je dal moznost da se enkrat dol potegnem...pa spet nic...isti telefon...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
sm ja
|
|
|
Značke |
aparatih, motorola, reklam, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vse o aparatih Samsung [Brez reklam] | Mute | Mobilna telefonija | 116 | 11.06.2014 06:56 |
SonnyEricsson (info+nasveti) [Brez reklam] | dobrcan | Mobilna telefonija | 97 | 28.06.2012 13:03 |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:28.