|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
v dar sem dobila motorolo V3xx, pa me zanima kakšne imate izkušnje?baterija,...?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
no, mam prašanje- ko pri motoroli V3xx nastavim zvonjenje za doloceno osebo, se da spremenit tut zvok sms-a? ker sem prečekirala vse, pa ne gre- ob smsju zvoni ista melodija (pri doloceni osebi) kot za zvonjenje...
![]() se neki...3G omrezje za video telefonijo- se sploh ne da spremenit, posledicno gre baterije ful kmal h koncu...? |
|
|
|
||
|
![]()
Kkupil sem motorolo razr v3i, ki ima samo angleški meni. Ga je mogoče spremeniti v slovenskega in na kakšen način. Ker se na stvari ne spoznam, bi prosil za morebitna navodila. Hvala
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Da malce osvežimo tole temo.
Motorola se s tem Android 2.0 telefonom verjetno vrača na prizorišče. V velikem slogu: http://www.youtube.com/watch?v=dPYM-XTqcec |
|
|
Značke |
aparatih, motorola, reklam, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vse o aparatih Samsung [Brez reklam] | Mute | Mobilna telefonija | 116 | 11.06.2014 06:56 |
SonnyEricsson (info+nasveti) [Brez reklam] | dobrcan | Mobilna telefonija | 97 | 28.06.2012 13:03 |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:44.