|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
živjo
ali je moj računalnik zanič ali so krivi windowsi 1. napaka: DVD rooma sploh ne zazna imam samo d ki je od deamon toolsa 2.napaka: v biosih se zelooooooo počasi vse skupaj nalaga 3:napaka: računalnik velikokrat zamrzne ne da se narrediti ničč. treba ga je resertirati in čakati da se v biosih nalaga 10min torej ali je to moja napaka ali je računalnik zanič in še to rač. je nov za ceno 1.--- |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Možne so drugače okvare strojne opreme, glede na starost PCja pa svetujem potem servisni pregled. |
||
|
|
||
|
![]()
najprej poskusi obnoviti sistem na čas,ko še ni blo težav (daemon tools zna povzročati težave,še posebej,ker ti dvd-ja ne zazna - al gre pa za kako strojno okvaro)...
tudi podrobnejši pregled računalnika s kakim av programom ne bi bil odveč.... če to ne bo dalo rezultata,je naslednji korak formatiranje diska in ponovno nalaganje sistema - to lahko narediš sam - če pa še to ne bo dalo rezultatov,bo pa servis zamenjal kak del.... |
|
|
|
||
|
![]()
ne nic takega nisem delal
XP sm nalozu ze dvakrat doslej deamon mislm da ni ker ko sem ga uninstal ga se kar ni zaznal sistema pa ne znam, pa tudi mislim da ne bi pomagalo ker pred 2 tednoma sem instaliru XP pa je takoj na zacetku za delalo tezave z biosi se to ali mi das kaksen naslov av ja? ![]() tudi kle ga ne najd )zbrisal se deamona( |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() kaj pa pomeni tvoje pisanje ''delalo težave z biosi'' in ''v biosih se zelooooooo počasi vse skupaj nalaga'' (prvi prispevek) ? |
||
|
|
||
|
![]()
dvd 100% je ker ga lahko odpiram pa zapiram
v biosih pa mislim tam kjer lahko pritisnes del al nekaj takega da gres v biose tam je slikca A pa to in ta slikca je tam recimo 3minute pol nasledne k je neki napisan spet 3 minute pol pa tm k se XP nalaga sej veste tud ena slikca pa dol en okvircek tam pa gre crta tudi zelo pocasi recimo da se premakne v štirih sekundah(samo enkrat) |
|
|
|
||
|
![]()
si že mislil kaj o tem da bi ga nesel na servis?
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() tista slika pove, da windoze DVD/CD enote sploh ne vidijo ![]() tvoje ročno odpiranje/zapiranje windowsom ne pomenijo nič ![]() moral bi imeti nekaj temu podobnega, z vprašajem ali brez njega: ![]() tisto tvoje besedilo (sem ga zeleno označil) pa je brez repa in glave ![]() jaz imam tudi slikco A, ki tebi nič ne pove, ker jo ne vidiš. stavim, da nihče na forumu nima pojma, kaj je tvoja slikca A ![]() upoštevaj naslednje:
![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Si zadnje čase kaj saril po kisti? glede na to da se ti 3 min nalaga v biosih ali kako si ze rekel..je mogoce da strojna oprema ni OK prikljucena...bodisi disk,cd,floppy enote...ceprav moje mnenje,ko si omenil,da se bios dolgo nalaga? kaksen bios nalaga? to mi ni nic jasn...malo bolj jasno se izrazi..bios se ne nalaga, ali pa imam jaz napacne predstave...Zdej ce kaj vec ne bos povedal, dvomim da ti bomo lahko kaj vec pomagali...najbolje res da ga neses na servis.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali je DVD zanič ali pa je kabel podatkovni iztaknjen, pretrgan, zatrgan, morda celo kontroler na plošči.
|
|
|
Značke |
moja, napaka, računalnik, zanič |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:31.