|
||
|
![]()
btw...si biu kdaj na kakršni koli drogi mal dlje časa...cca pol leta? Js vem kak je to...sam nism biu na horsu..ker me ne privlači ta droga sploh!..biu sm pa na speedu..cca. pol leta..pa itak koka umes..pa bonboni..ni fajn..sploh ko se enkrat usega navlečeš..pol si sam agresivn..pa raz***an..sam je fora.da..se da odvadit...vsega..sam je vse odvisn kak karakter si...ne rečem pa da ni to težko dosežt....
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
dej nehi, celega pol leta
![]() meni je to vse tako novo, ker sem včeraj priplaval po prežganki in zdaj čakam, da me kak mulc malo pouči ![]() pejt vse tole razlagat babici, da bosta skupaj gledala zelene slone ... logika, da lahko samo nekdo, ki je kdaj eksperimentiral ali bil navlečen, drugim soli pamet, je tako prežvečena tema, da pušča v ustih slab okus. ![]() p.s. dve leti ...ok? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() p.s. ja poznam take na forumih znajo bit usi pogumni..pa pustmo zdej to ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
dejmo ja pustit
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Če koga zanima pa če si hoče razširit oz. zožit obzorje glede drog, toplo priporočam knjigo Živeti s heroinom (Vito Flaker). Zelo zanimivo branje, ki odpira oči.
|
|
|
|
||
|
![]()
če smo pri knjigah:
Zlatko Blažič: Zgodovina moje heroinske odvisnosti |
|
|
|
||
|
![]()
Hm.. pa še ena mi je bla všeč: Kodrlajsasti piton, pa ne vem zdele trenutno kdo je napisal... 2 avtorja sta
|
|
|
|
||
|
![]()
marko ješe in branko gradišnik
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ko se vozim v službo, je na vlaku nekaj srednješolcev, li en drugemu razlagajo, kdo je bil kjerkoli že bolj zadet, vmes si potalajo kakšen džoint. menda jim v šoli povejo, kdaj bojo urinski testi in tako imajo dovolj časa, da splanirajo, kako se jim bojo izognili. še največkrat je rešitev špricanje. ne, ob takih pogovorih mi ni niti do nasmeška ne do prinesljivosti
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
pk ... resnično
![]() |
|
|
Značke |
droge, družbo, junkiji, našo, pogled, vaš, zadeto |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:47.