|
Klub reunion ... ali Več kot spijemo boljši smo ... povabila na druženje v živo in obnove RE-jev, tričtrači, ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
pozzo je vesolc
|
|
|
|
||
|
![]()
jst pridem. tko kot zmer.
|
|
|
|
||
|
![]()
itak, pol pa spet nobenga ne bo, tko kot zmer
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
No ker sem še bolj "friški" pa nisem vedel za nekatere reči ter kaj menite kje bi se dobili v naši deželici? Priporočlijivo, travnik zraven gozda, voda (reka, zaželjena kjer se lahko kopamo...), morje... ali kakšno gorenska varijanta hribi, potoki
ps. koliko pa vas je bilo na "pikniku"? |
|
|
|
||
|
![]()
Snif od tiste solate mi je bilo pol še ene tri dni slabo... drugič me spomni da ne jem solate - sploh!!!
hehe... ja drugače je blo pa fino ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
jst sem zmer
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Res si malo "friški" ali ne vidiš, da so glavni akterji dolgoprogaši. Verjetno prostor za piknik niti ni tako pomemben, bolj se poglobi v pijačo, predvsem pri izbiri piva ga ne smeš polomit. Posebaj povdari, da na tvojem pikniku ne bodo stregli solat. Predjed, glavna jed, priloge in poobedek bosta pivo in burek. |
||
|
Značke |
druženje, vabilo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Priporočam & Vabila na prireditve | Matilda | Kultura in literarni kotiček | 155 | 20.06.2012 18:15 |
§ Torrent strani in ostalo kar se tiče torrentov | weha | Računalništvo in internet | 488 | 11.11.2010 10:35 |
pomoč, učim se ... | St.Jimmy | Izobraževanje in šola | 86 | 25.04.2008 20:56 |
Vabilo na zlato poroko...na pomoč!!! | BettyLu | Dom in družina | 5 | 18.08.2006 23:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:35.