|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
ravnokar se prižgal Aminota, pa sem opazil, da je nabor kanalov opazno zmanjšan. V čem je problem? Se mogoče listo krajša zato, da bi uporabnike prisilili v nakup Sagema, ki si ni zasluži naziva uporaben kos hardware-a? LP, Runnagain!! BTW, v mega paketu nimam Ambienta (na drugem STB-ju, ki je Sagem) oz. me opozori, da stvar ni zastonj? Kaj ni to vključeno v paket Mega, katerega imam? |
|
|
|
||
|
![]()
Obvestilo ste dobili po pošti, prav tako je bilo objavljeno na internetu da se z oktobrom na komunikatorjih amino aktivira standardna programska shema.
Res je da vas opozori, da stvar ni zastonj, res pa je tudi da je v paketu mega zastonj. Ambient lahko mirno naročite saj ne bo zaračunan. |
|
|
|
||
|
![]()
[quote=080 Dunja;1432603]Obvestilo ste dobili po pošti, prav tako je bilo objavljeno na internetu da se z oktobro na komunikatorjih amino aktivira standardna programska shema.
Imam enak problem, pa me zanima na kakšen način rešim to, plačujem paket mega, vidim pa po standardni shemi. |
|
|
|
||
|
![]()
Stvar je taka.
Kot je že napisala Dunja, smo pred 1.10. Amino uporabnikom poslali dopise, da bodo lahko spremljali od 1. oktobra le STANDARDNO shemo. Prav tako, je bila v dopisih omenjena tudi akcijska ponudba Sagem komunikatorja, preko katerega pa lahko spremljate vse pakete z vsemi dodatki. Če imate Aminota, na servisnih straneh vidite naslednje: ![]() Paketa ne morete spreminjati, saj se je za spremembo potrebno registrirati na vmesnik SiOL TV Plus, zakar pa potrebujete Sagem STB komunikator. Tudi kanalov se ne da razvrščati preko servisnih strani, če imate Aminota. ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
aminu, kanali, manjkajoči |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Full HD kanali na Telekom kabelski (DVB-C optika) | -JM- | O storitvah | 99 | 04.03.2011 14:14 |
Zaklenjeni kanali | diolen | SiOL TV | 10 | 22.09.2009 21:58 |
Kdaj Disney ch. in ostali manjkajoči programi? | extremni | SiOL TV | 58 | 28.06.2009 19:32 |
Hd kanali hv vlc in friptv se zatikajo ( problem kodiranja? ) | kikus20 | SiOL TV | 12 | 25.02.2009 19:38 |
Aditeya Tv | žare | SiOL TV | 11 | 20.09.2007 19:45 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:23.