|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Na PCju vklopi samodejno pridobivanje IPjiv in ostalega šrota (DHCP), na routerju vklopi PPoE (vpiši username in Pass), vklopi DHCP in stvar rešena. Za Wifi pa drugič, ko boš lenoba to osvojil.. Kot ti je Deflektor napisal, preberi kaj o tem, že v slovenščini boš našel toliko, da ne boš mogel vsega prebrati do smrti tvojih pravnukov.
|
|
|
|
||
|
![]()
vse proval in mi ne rata
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Nisi, bolj se potrudi, pokliči kakšnega prijatelja, ki se vsaj kanček bolj razume v to, ker tako na daljavo se ne da kaj veliko pomagat, če še sam ne veš kaj sploh delaš in kako imaš priklopljeno.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pusti rajš vse pri miru niso vsi za vse,sicer pa če mal boljš razmisliš,kaj če ti nokia povezana na net saj tega ne potrebuješ,to je samo firbec in nič drugega.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ker na vsezadnje za to sploh ne rabiš bit nek umetnik,če nokia najde tvoj router ali kako že imaš povezano ni drugega kot da vzpostaviš povezavo,verjetno nimaš nastavljenega kakšnega gesla ker dvomim da si si ga znal nastavit,enostavno če telefon najde tvojo napravo bodisi router bodisi siol modem sinope se samo poveži brez gesla.
|
|
|
|
||
|
![]()
Krepki kolikor sem jaz razumel napisano mu ne deluje, ker nima vzpostavljene PPPoE v routerju ampak se sedaj direktno povezuje na net z vzpostavljanjem PPPoE sej v Windows XP.
Me pa zanima, čemu potem sploh ima Linksysov router, če ga ne uporablja. Gordano, če imaš možnost lahko tudi slikaš kako imaš vse skupaj povezano, da nam bo kaj bolj jasno. |
|
|
|
||
|
![]()
Prav imaš deflektor na pc se povezuje preko PPPoE to pomeni da mu vklučen wlan ne bo deloval dokler modema ne bo nastavil kot router,sicer mu modem najde povezava pa bo delovala edino če modem nastavi kot router.Če ima podoben meni kot prospero bi moral it pod internet in dat Connect vpisat up ime od siola in geslo.Potem zadevo shranit save.Nokia bi se potem mogla povezat.Na računalniku pa bi moral na mrežni nastavit avtomatsko pridobivanje ip naslova in zadeva bi mogla laufat.
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() Citat:
Moram pogledat še avtomatsko pridobivanje ip naslovov |
|
|
![]() |
Značke |
modem, n95, nokia, sinope568 |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Najbolša izbira mobilnika ...(predlogi, vprašanja) [Brez reklam] | fancy | Mobilna telefonija | 217 | 09.11.2015 12:45 |
Sinope568 kot modem ter Asus w500 kot ruter | nexus6 | Tehnična pomoč | 4 | 01.04.2009 15:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:45.