|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
A bi mi lahko eden opisal kako poteka ta prehod. Trenutno imamo pri amisu: Telefon + 2xTV + NET 10MB. Pri Siolu pa bi vzel TOP TRIO. Zanima pa me, kako dolgo se čaka, da se stvari zamenjajo in kakšne stroške imam jaz potem? ![]() Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Tole boš pa najbolj točne informacije dobil če se obrneš na siol-ove informacije.Preko brezplačne številke ali spletnega klepeta.
Oni ti bodo podali najbolj točne odgovore.Ker če si že sedaj preko telekomove centrale je to dokaj enostaven prehod.odvisno tudi od tvojih dosedanjih vezav....... Zato je najbolje da se obrneš na 0808000,ker mi ti lahko tu pišemo bolj na splošno oni ti bodo pa dali informacije točno za tvoj primer in linijo. l.p. Cveto drugače pa dobrodošel pri Siol-u |
|
|
|
||
|
![]()
Bom poklical, hvala Cveto!
Če pa ma kdo izkušnje s tem, da je prestopil iz Amisa k Siolu pa lahko vseen napiše ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
naročiš siol in čakaš da siol vse uredi in to je to.
samo upam da ti je jasno da ima siol dosti slabšo tv ponudbo od amisa. |
|
|
|
||
|
![]()
kaj zamujam?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
tv 1000
viasat history viasat explorer kids co mcm pop trace tv tiji to so kanali ki jih amis ima siol pa več ne. od teh so verjetno najbolj pomembni viasatovi kanali. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Obstoječi operater obračuna 5 EUR za prenos številke, če se le ta prenaša. Priključnina Polna montaža pa je brezplačna v primeru prehoda k nam. LP Jure |
||
|
|
||
|
![]()
Pa si preveril, da je Siol cenejši...
Poglej še enkrat. Lep pozdrav Željko Samac |
|
|
![]() |
Značke |
amisa, prehod, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
NOKIA SIOL KOMUNIKATOR VoIP NASTAVITVE | jrobic | SiOL Komunikator | 32 | 22.01.2011 22:53 |
Informacije v zvezi s SiOL storitvami | 080 Urban | O storitvah | 2 | 31.10.2008 08:17 |
SiOL TV Plus | Lipa | SiOL TV | 1 | 28.04.2007 18:59 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:11.