|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
To je golo nakladanje in vnovično prodajanje megle. Najprej naj nam vrnejo programe, ki smo jih imeli do 30. septembra, potem pa naj špilajo užaljeno nevesto kolikor hočejo.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Do 30. septembra si imel tri programe SK in vse je bilo v redu. Je tako?
|
|
|
|
||
|
![]()
Ni bilo vredu, slika je porazna.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sedaj pa, ko slike sploh ni, si zadovoljen?
Pri meni je pa ravno obratno. Prej sem bil zadovoljen, pa sedaj nisem. Še več! Tako sem raz...piz..djen, da .................... Danes začne liga NBA in SK prenaša otvoritveno tekmo Miami - Chicago in zatem še Lakers - Clippers, Siolovci pa se lahko je...bemo in filozofiramo (nekateri) o kvaliteti slike na SK, namesto, da bi uživali v vrhunski košarki. |
|
|
|
||
|
![]()
total tv pa je
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Bomo imeli uporabniki zaradi tega upora ta mesec nižji račun?
Telekom bo samo znižal svoje stroške. |
|
|
|
||
|
![]()
Ta mesec so kur..beži "delali" za božičnico.
|
|
|
|
||
|
![]()
Do zdaj sem mislil, da ne morem na Telemach, ker pri nas ni podpore zanj. Zdaj pa vidim, da Telemach lahko maš tudi preko telekomovega kabla in takoj, ko poteče naročnina, grem na telemach. Tile važiči od Siola pa lani niso hoteli podpisati večletne pogodbe s sportklubi, ker so ciljali, da bojo s planet tv oni kupili celotne pravice za ligo prvakov in tako dali prst v rit športklubu. Zdaj pa jim ŠK vrača udarec pač...
Je pa za siol že dolgo znano, da ne naredijo nič za svoje naročnike... |
|
|
![]() |
Značke |
kluba, niso, programi, sport, sportkluba, trenutno, voljo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
PRD trio neomejen (vdsl) z poskusnim tv: katere storitve niso na voljo ? | howrude1 | O storitvah | 0 | 21.12.2008 13:27 |
Storitev trenutno ni na voljo... | pagatz | SiOL TV | 287 | 20.11.2008 13:23 |
Sagem STB - storitev trenutno ni na voljo v celoti | janezpesec1 | SiOL TV | 3 | 27.01.2007 20:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:55.