|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanima me, če na boxu obstaja kakšen način iskanja nekega programa - namreč, programov je preko 100, in ko rabim najti nekega, ki ga gledam enkrat, dvakrat letno, bi ga rad našel na kakšen drugačen način kot pritiskanje tipke gor do jutri...
Je kakšen seznam programov, kjer npr. lahko iščem po žanru, po jeziku ... karkoli? Zdaj moram vsakič, ko kaj takega iščem iti na moj telekom in tam v urejevalniku programov najti program, sicer znorim, preden ga najdem na boxu... Hvala! |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem si jih razdelil po sklopih in tako imam recimo na začetku tiste najbolj osnovne, potem od 100 naprej športne, od 200 naprej filmske, od 300 naprej dokumentarne...
Ko si tako urediš, je vse skupaj precej bolj enostavno iskati, ker nove samo dodajaš tja, kamor pašejo... |
|
|
|
||
|
![]()
Tipka "gor" in "dol" in imaš na levi strani razpored, po katerem hitro najdeš karkoli.
Trdim, da tudi kar se te funkcije tiče je SiOL BOX zakon! V tem je naš dragi Telekom daleč pred konkurenco. Edino pri Amisu ne vem kako je.... Telemach in T-2 imata komunikator, ki ne pride Boxu niti do kolen. |
|
|
|
||
|
![]()
Hm...kljub takemu razporedu iskanje še zdaleč ni enostavno... Če nič drugega, bi bilo dosti bolje če bi imel nekje spisek programov z besedo, ne pa samo majcene ikone, kjer ime iskanega programa zlahka spregledaš.
Ne vem, tole iskanje programov ni... |
|
|
|
||
|
![]()
Zanimivo, mi na kabelski nimamo takih problemov, če hočeš razvrstiš programe brez da greš do 1000, zakaj mora biti 100 200 300...., če je lahko lepo od 1 do .....
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pri meni bo tudi preskočilo iz recimo kanala 30 na kanal 100 direktno brez kakšnega vmesenega sneženja na TV na kanalih, kjer ni nastavljenega programa, če bom pač prestavljal po vrsti po vseh kanalih... |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Vi na kabelski mate druge probleme ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Siko77, to da imamo druge probleme se strinjam, ampak za to nismo mi krivi, temveč lastniki.
Rusy, res nisem imel nikoli IPTV, me pa zanima zakaj je lepša in hitrejša razporeditev kot na televiziji? |
|
|
|
||
|
![]()
Na veliko TV aparatih ti prazne programe vseeno prikazuje kot sneženje, kar pomeni da če ti nastaviš kanale 1 do recimo 45, pa potem od 100 do 145 ti bo ob pritiskanju na CH+ prikazalo sneženje na vseh številkah od 46 do 99. Pri boxu tega ni, ker bo takoj preskočil iz 45 na 100.
Ampak jaz vseeno pogrešam iskanje ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
boxu, iskanje, programa |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Sagem HDMI priklop ne prikazuje HD programa | Mirtma | SiOL TV | 9 | 10.05.2012 15:19 |
Zagon programa enkrat in nikoli vec :) | mckeky | Računalništvo in internet | 5 | 05.08.2009 23:32 |
Vprašanje glede programa Zone reality | gugy | SiOL TV | 9 | 19.11.2008 08:49 |
iskanje partnerja na internetu? | tomazi13 | Ljubezen in spolnost | 30 | 17.10.2007 09:19 |
Agencije za iskanje zaposlitve....groza!!!!!!!! | Luccka | Gospodarstvo | 4 | 27.07.2007 14:16 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:35.