|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Že skoraj teden dni mi ne deluje Siol TV. Poklicala sem na 080 1000 pa so mi rekli, da povezava deluje pravilno, ker v drugem primeru ne bi deloval niti internet. TV komunikator je ok (preverjeno na prijateljevi televiziji). S kabli ni nič narobe, tudi preverjeno. Povezani so tudi prav. Ve kdo kaj bi še lahko bilo narobe?
|
|
|
|
||
|
![]()
Kliči na 080 1000 in sitnari... To ponavadi pomaga.
|
|
|
|
||
|
![]()
Hvala za nasvet, bom poskusla...
|
|
|
|
||
|
![]()
To tudi meni kaže: "Storitev SiOL TV trenutno ni na voljo. Ponovno zaženite TV komunikator oziroma preverite ali je vzpostavljena omrežna povezava."
To mi kaže na TVju ko prižgem TV komunikator. Kaj je narobe moderatorji/administratorji? |
|
|
|
||
|
![]()
Pri meni (LJ) se je okoli osmih nardila "tema" na vseh programih.
Po ponovnem zagonu komunikatorja sicer nč ne zastoka in je možna uporaba siol tv in siol plus, samo programi so še vedno v temi in občsano samo zelo kockati. V vsakem primeru popolnoma negledljivo. Po pravici povedano se je to občasno dogajalo že od začetka. Zadnje mesece pa že dost pogosto, da sem se spravla in prjavla na forum. Dovolj imam nepopolne storitve, ki četrt časa ne dela in polnega računa. Priporočam se za vse nasvete in izkušnje pri reklamaciji računov, ker ne misl več v celoti plačevat za delno storitev. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Vsi, ki imate težave z uporabo storitev, mi lahko pošljete up. ime in kratek opis težav na ZS.
LP, Urban |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Več kot en teden..... Kličem na 080 ... siolovci ne zamerit - vas dobiti, to je znanstvena fantastika... pišem na ZS (KlemenR), odgovora nobenega...... Ne vem več....... |
||
|
|
||
|
![]()
KlemenR ne sodeluje na tem forumu že dve leti. Pošlji ZS meni.
![]() lp |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Meni še zdaj ne dela, pa sem naredil tako kot je bilo potrebno
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
storitev, trenutno, voljo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Storitev trenutno ni na voljo... | pagatz | SiOL TV | 287 | 20.11.2008 12:23 |
Ocena uslug storitev v javnih lokalih | doody | Ostalo | 2 | 23.06.2008 06:42 |
Nedelovanje SiOL-a | Special | Tehnična pomoč | 49 | 09.11.2007 08:18 |
Nedelovanje storitev od 24.6.2007??? | evav | Tehnična pomoč | 7 | 04.07.2007 07:11 |
Sagem STB - storitev trenutno ni na voljo v celoti | janezpesec1 | SiOL TV | 3 | 27.01.2007 19:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:44.