|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ne vem, ali je to namenoma ali pač spregledano, ampak na SLO 1 HD in SLO 2 HD na DVB-C ne deluje teletekst. Na normalnih kanalih deluje, na HD variantah pa ne. Preveril sem na Telemachu, kjer jim teletekst tudi na obeh SLO HD kanalih lepo deluje, torej ni tehničnih omejitev. Oba SLO programa bi rad gledal v HD izvedbi, kjer pa ni teleteksta in moram preklapljati in čakati da se naložijo vse strani.
(Pa prosim ne odgovarjati v stilu "pa kdo še uporablja teletekst". Meni je izredno udoben za hiter dostop do glavnih informacij, preko TV daljinca, med gledanjem televizije) |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi mene moti da ne zrihtajo teleteksta na SLO 1 in 2 HD. Zato Telekomovci v akcijo in uštimajte zadevo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
sporočilo sem posredoval oddelku za kabelsko televizijo, ko prejmemo odgovor, sporočimo. Lp, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi na IPTV na SloHD ni teletksta ????
l.p. |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
...imam osnovni paket trio z hitrostjo do 4 / 1 Mbits VAR... In ne nimam odprto pasovno širino za vsaj 2 TVja...(ampak trenutno samo za en, bi bilo pa možno imeti za dva sem že vprašal).... A bi mi delovala Rtvhd1/2 na bakru s to hitrostjo (v ponudbi za Top trio mini piše s zgoraj navedeno hitrostjo, da so navoljo dva programa za HD)? |
|
|
|
||
|
![]()
zdej ne vem, zakaj sprašuješ, a nimaš teh dveh kanalov v programski shemi?
Mislim, da sta na kanalu 200 in 201. |
|
|
|
||
|
![]()
Seveda Imam... Samo jih ne vidim...Zato sprašujem?
|
|
|
|
||
|
![]()
Če imaš var 4/1 zelo dvomim da bi lahko videl ta dva programa. Verjetno bi moral imeti odprto za 2 tv kanala, potem pa bi verjetno šlo.
|
|
|
|
||
|
![]()
ja, zna bit. Piši na ZS tehniku in jih prosi, če ti oprejo še en tv kanal. Pol boš vidu, če bo bo, če ne pa ne.
|
|
|
|
||
|
![]()
JP
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
dvbc, slo, teletekst |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Teletekst | fujsinho | SiOL TV | 15 | 17.03.2010 15:54 |
Teletekst izgineva iz programov | btomaz_ | SiOL TV | 6 | 31.08.2009 20:31 |
EPG, teletekst | oskar1 | SiOL TV | 4 | 21.05.2009 04:13 |
SIOL TV in teletekst | klemen76 | SiOL TV | 10 | 09.12.2008 07:40 |
SiOL TV na PC - teletekst in daljinec | rocco199 | SiOL TV | 3 | 05.09.2006 20:45 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:40.